Anderen over FANexperience

 

Sparta Rotterdam

Wesley van der Stam
Manager Publiekszaken

Voor Sparta Rotterdam maakte FANexperience een review van de wedstrijdbeleving tijdens Sparta Rotterdam vs ADO Den Haag. Met aandacht voor de klantbeleving voor, tijdens en na de wedstrijd. Met speciale aandacht voor toegangscontrole en catering.

“We zijn binnen onze mogelijkheden aan de slag gegaan met de tips die FANexperience ons heeft gegeven. Zo hebben we concrete voorbeelden die ons gegeven zijn binnen enkele weken kunnen verbeteren. Een aanrader voor elke BVO.”

 

 

 

 

Sports Alliance

Henk-Frits Verkerk & Wouter van Dijk
directeur Sports Alliance

Voor de jaarlijkse klantendag van Sports Alliance heeft FANexperience een FANtour georganiseerd op Het Kasteel. Tijdens deze tour door het stadion was er speciale aandacht voor de fanbeleving.

“Op onze klantendag was de FANexperience workshop de best beoordeelde workshop. Een mooie combinatie tussen theorie en praktijk. Tijdens de rondleiding werden clubs een spiegel voorgehouden en best-practices gedeeld.”

 

 

 

Cruyff Institute

Paul ten Hag
Docent Cruyff Institute

Voor de opleiding “Sport Facility & Event Management” van Cruyff institute geeft FANexperience een gastcollege. Hierin wordt zowel theorie over FANexperience behandeld als pragmatische voorbeelden uit het werkveld gegeven.

“In het levendige gastcollege gaf FANexperience inzicht in de dynamiek van de fan. Door gebruik van praktijkvoorbeelden gecombineerd met theorie. Voor studenten een leerzame kijk in de wereld van de beleving van supporters.”