Van Seggelen Zilveren Vitessenaar

Maarten van Seggelen is vrijdagmiddag in De Boerderij bij het Sonsbeekpark benoemd tot Zilveren Vitessenaar. Van Seggelen ontving deze onderscheiding bij zijn afscheidsreceptie, nadat de marketeer en bovenal clubman in hart en nieren, ruim twaalf jaar bij Vitesse in dienst is geweest.

Van Seggelen begon in 2004 als stagiair op de afdeling Commercie. De 33-jarige Van Seggelen kwam na zijn stageperiode direct in dienst bij zijn club. In diverse functies, onder meer als Hoofd Fanmarketing, productmanager en manager Marketingcommunicatie, bloeide de van kinds af aan Vitessenaar op tot zeer gewaardeerd MT-lid. Van Seggelen, altijd met zijn creatieve idee├źn en volledige toewijding, heeft zich in al die jaren buitengewoon ingezet voor de Arnhemse trots. Vele successen kwamen mede dankzij de ongekende inzet en vastberadenheid van Van Seggelen tot stand.

Na ruim twaalf jaar gaat Van Seggelen verder kijken in de wereld van sportmarketing. Tijdens zijn afscheidsreceptie bij De Boerderij in het Sonsbeekpark, werd Van Seggelen door Jan Snellenburg, Gouden Vitessenaar en lid van de Raad van Advies, verrast met de onderscheiding. De erespeld van Zilveren Vitessenaar is dubbel en dwars verdiend, zo oordeelde ook het Stichtingsbestuur en Commissie 1892, bij Vitesse verantwoordelijk voor de benoemingen van de onderscheidingen.

Vitesse bedankt Van Seggelen voor al zijn passie en energie en wenst hem het allerbeste in de toekomst.

Van Seggelen Zilveren Vitessenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *